Magna Mari ile Yeni Ufuklara Yelken Açın, Mavi Okyanus Stratejisi’nin Gücünü Keşfedin!

Magna Mari ile Yeni Ufuklara Yelken Açın, Mavi Okyanus Stratejisi’nin Gücünü Keşfedin!

Yazar Magna Mari |

Günümüzde girişimcilik dünyasında önemli bir yer tutan Mavi Okyanus Stratejisi, girişimcilerin yaratıcılık, inovasyon yeteneklerini kullanarak ve mevcut durumu sorgulayarak sıra dışı fikirlerle yeni iş alanlarına yönelmelerini ifade ediyor. Girişimler, rekabetin yoğun olduğu alanlardan çıkarak, henüz keşfedilmemiş mavi okyanuslara doğru yolculuğa çıkıyor.

Peki, neden?

Kırmızı Okyanus Stratejisi, markaların mevcut rekabetçi pazarlarda mücadele etmesini ve avantaj elde etmesini amaçlıyor. İşte, Mavi Okyanus Stratejisi bunun karşıtı olarak öne çıkıyor ve ismini de buradan alıyor.

Kırmızı Okyanus Stratejisi’nin barındırdığı pazarda var olan oyuncularla başa çıkmanın zorluğu, müşteriye sunulan değer önerisinin sınırlı olması, pazarın doygunluğa ulaşması ve düşük kâr marjları nedeniyle girişimlerin tercihi artık mavi okyanuslar!

Girişimlerin Kırmızı Okyanus Stratejisi’nde savaşmak yerine, yeni ve keşfedilmemiş mavi okyanuslara yelken açması, geleceğin dev şirketleri olma konusunda onlara yol gösteriyor.

İşte bu noktada, Magna Mari olarak biz devreye giriyoruz.

Türkiye’de ilk yeni nesil dijital girişimcilik reklam ajansı olarak, Mavi Okyanus Stratejisi’nin dijital girişimcilik manzarasında yaratabileceği özgünlüğü ortaya çıkarmak başlıca tutkumuz.

Magna Mari: Yeni Nesil Dijital Girişimcilik Reklam Ajansının Öncüsü

Magna Mari olarak amacımız, Mavi Okyanus Stratejisi’nin getirdiği özgün bakış açısını pazarlamaya taşımaktır. Yaratıcı çözümler ve inovatif stratejilerle, mevcut pazarların sınırlarını aşmasında ve yeni fırsatların peşine düşmesinde girişimlere biz kaptan oluyoruz. Böylece, işletmelerin dijital dünyada öne çıkmasını, rekabetten sıyrılmasını ve zorlu dalgaları aşmasını sağlıyoruz.

Türkiye’de sadece girişimlere özel hizmet veren Magna Mari olarak, pazarlamada yeni ufukları keşfetmek isteyen girişimciler için büyük fırsatlar sunuyoruz. Çalışmalarımızda, girişimlerin dijital dünyada daha etkin bir şekilde faaliyetlerini yürütmelerine yardımcı olurken, onların gücü oluyoruz.

Bunu yaparken, girişimlerin geleceğin dev şirketleri olma yolculuğunda, onlara 360 derece hizmet sağlıyoruz.

Stratejik İletişim Planı,

Marka ve Rekabet Analizi,

Kurumsal Kimlik,

Marka İmajı ve Konumlandırma,

Medya Stratejisi ve Planlama,

Sosyal Medya Yönetimi, İçerik Üretimi,

Dijital Pazarlama,

Masaüstü Film ve Animasyon,

Fuar İletişimi,

Medya Satın Alma,

Web Site Tasarımı.



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir