Girişimcilik Ekosistemi’nin Buluşma Noktası Girişim 23’te Biz de Yerimizi Aldık!

Girişimcilik Ekosistemi’nin Buluşma Noktası Girişim 23’te Biz de Yerimizi Aldık!

Yazar Magna Mari |

Girişim, yatırım, fon yaratma, iş ortaklığı; dijital oyun geliştirme, yeni iş fikri geliştirme, İnsan Kaynakları, kümelenme, finansman sağlama alanlarında uluslararası ve ulusal düzeydeki aktörlerin bir araya geldiği B2B, konferans ve paneller, eğitim, tanıtım stantları, sanat aktiviteleri ve sosyal etkinliklerden oluşan Girişim 23 Fuarı 4-5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi.

Ankara Congresium’da gerçekleşen Türkiye’nin en kapsamlı girişimcilik etkinliğinde; girişimciler, teknoloji geliştirme bölgeleri, ilgili bakanlıklar ve kamu kuruluşları, yerel otoriteler, teknoloji transfer ofisleri, TEKMER’ler, kümelenmeler, kuluçka merkezleri, melek yatırımcılar, risk sermayedarları, kitlesel fonlama kuruluşları, yatırım ofisleri, yatırım şirketleri, portföy yöneticileri, girişimci fonları, açık inovasyon ve girişimcilik merkezleri gibi tüm girişimcilik ekosistem oyuncuları yerlerini alarak birbirleriyle etkileşime geçme fırsatı buldu.

Yeni Nesil Dijital Girişimci Ajansı Magna Mari olarak, biz de Girişim 23’te yer aldık! Girişimlerin marka ve iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve yaratıcı çalışmalarının hayata geçirilmesi gibi önemli ihtiyaçlarına çözüm olabilmek için çıktığımız bu yolda var olan girişimlerimize Girişim 23’te destek olurken yeni girişimlerle tanışma fırsatı bulduk.

Türkiye’nin İlk Paya Dayalı Kitle Fonlama Platformu fonbulucu, etkili temizlik teknolojileri girişimi Sitrett MX, pek çok kurye hizmetini birbirleriyle entegreli olarak tek çatı altında sunan Jetconnect, endüstriyel sanayide kullanılan sac işleme makinelerinin imalatını yapan Atronmac, jeneratif sürüş teknolojisi entegre edilmiş elektrikli çocuk bisikleti Genoride, akıllı sulama sistemi Esular, fonlama sürecinde 24 saat dolmadan hızlı bir şekilde hedefine ulaşarak başarılı bir şekilde fonlanan MilkApp gibi güçlü girişimlerimizle birlikte birçok  markamız da Girişim 23 Fuarı’nda yerini aldı. Girişim 23 Fuarı’nda bereketin finansmanı fonTar ve yeni nesil Girişimcilik merkezi fonprime’da yerini alan ve ilgi gören markalardan oldu.

Ayrıca etkinlikte, fonbulucu tarafından düzenlenen 100 Bin TL’lik hediye ödülü de  Başaranlar Kulübü Üye Girişimleri olan EvBee ve Sitrett MX girişimlerine takdim edildi. Sürpriz olarak 50.000 TL’lik hediye ödülünü kazanan girişim ise, taşınabilir klima ve buzdolabı teknolojisi Packard oldu.

Tüm girişimcilik ekosisteminin oyuncularının olduğu bu etkinlikte, Magna Mari olarak yer almaktan büyük mutluluk duyduk.



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir